Műsorvezetés

Azt mondják, szép a hangom… és öröm hangosítani. Szeretem, ha mikrofon van a kezemben a színpadon, vagy a televízió kamerája előtt beszélhetek. A felvételeket is, de az élő adásokat különösen. Izgalmas adrenalinfröccs, hogy ilyenkor nem lehet hibázni.

Szerencsésnek érzem magam, hogy számtalan műfajban kipróbálhattam magam a televíziós éveim alatt, és nem skatulyáztak be.

Talán legtöbben a Játék Határok Nélkül sorozatára emlékeznek, ami valóban a szívem csücske volt.

 

De vezettem szépségversenyeket, Táncdalfesztivált és Klipfesztivált, könnyűzenei slágerlistát, természetvédelmi magazint, a Telemázlit, Magazinműsorokat, játékokat és készítettem interjúkat a Híradónak is.

A televízión kívül vezettem számos céges rendezvényt, sportrendezvényt, divatbemutatót, komolyzenei hangversenyt, konferáltam bálokat.

 

Mai napig vállalok ilyen jellegű felkéréseket.

A Pilates és én

„ Amit a legmegszállottabban csinálunk, azzal kapcsolatban van a legtöbb kétségünk” – Daniel Day Lewis

 

Amint megismertem ezt a mozgásformát, tudtam, hogy a tanításával szeretnék foglalkozni. Azonnal elkezdtem tanulni, és a mai napig tanulom. Minél többet tudtam róla, azt éreztem, hogy egyre kevesebbet tudok. Minden tanfolyamon mintha atomjaimra hullottam volna, és újból össze kellett raknom magam. De összeraktam. Így lettem edző, most már több, mint tíz éve. Így született meg az Aqua Pilates, a SUP Pilates, a Yogalates.

 

Kétszer nyertem el az Év Presentere díjat Body and Mind kategóriában, és rendszeresen fellépek a legnagyobb fitness rendezvényeken. (FittAréna, Fitbalance, Everness Fesztivál, Sportnapok)

Nem csak nézni kell, hanem kipróbálni! Ha csak nézed, azt gondolod: ez semmi! Ha kipróbálod, rájössz, hogy egyáltalán nem az, és olyan izmaid is vannak, amelyeknek a létezéséről sem tudtál! 🙂

A hatását nagyon hamar érezni fogod, ha rendszeresen csinálod!

 

A Pilates kíméli az izületeket, a mozgás és a légzés összehangolásával segít elszakadni a hétköznapokból. Szép tartást és hosszú, szálkás izmokat eredményez. Egyszerre erősíti és nyújtja az egész testet. Segít megtalálni a központodat, nem csak mozgás közben. Tudatosságra tanít, és ezt a tudatosságot a mindennapokban is hasznosítani tudod.

 

Ajánlom ülőmunkát végzőknek, leendő anyukáknak, hátfájással küzdőknek, újrakezdőknek, de kiváló kiegészítője lehet a futásnak, a funkcionális tréningnek, és más dinamikus sportnak is.

 

A Pilates a hollywoodi sztárok kedvelt edzésmódszere, próbáld ki Te is!

Megjelent a DVD-m!

Sokan vártátok, hogy legyen olyan anyagom, amire otthon is lehet tornázni. Most itt van!

Ezt a Dvd-t kifejezetten azoknak állítottam össze, akik otthon szeretnének mozogni, és kevés idejük van. A kényes női testrészekre –fenék, comb-csípő, has- koncentrál, 3x 10 percben.

 

Ha tényleg nagyon kevés időd van, akkor bármelyik 10 percet megcsinálhatod önállóan is. Ha eddig nem mozogtál, így is érezni fogod a hatást!

Ha sportolsz folyamatosan, csináld meg az egész programot hetente legalább háromszor! Sőt! Ha úgy érzed, helyesen végzed a gyakorlatokat, az egyes blokkokat egymás után többször is elvégezheted! A gyakorlás alatt figyelj a légzésre- ne tartsd vissza! 🙂 Legyen pontos a gyakorlatok végrehajtása- ha elnagyolod, nem fogod érezni a hatását!

 

Ha rendszeresen végigcsinálod, hamarosan érezni fogod, hogy egyre többet bírsz, rugalmasabb leszel, szebb lesz a tartásod és jobban fog esni a mozgás.

Jó gyakorlást, és élvezd a változást magadon!